Yrityshistoriikkien ja -kirjojen toimitus

Yrityksen historia yksiin kansiin

Täyttääkö yrityksesi vuosia? Elääkö yrityksesi historia vain muistitietona? Tom Mix Oy kirjoittaa ja toteuttaa yrityshistoriikit erikokoisille ja eri-ikäisille yrityksille. Hyvin tehty historiikki paitsi kertoo yrityksen tarinan kiinnostavasti myös lisää eri tahojen luottamusta yritykseen. Toimitamme historiikkien lisäksi myös muut yrityskirjat tarpeen mukaan. 

Historiikki kertoo yrityksen tarinan

Yrityshistoriikki varmistaa, että arvokkaat muistot ja tiedot pysyvät tallessa. Se rakentaa yrityksen identiteettiä ja brändiä sekä nostaa yrityksen arvoa. Koska tarinat muistetaan, kannattaa historiikkia hyödyntää monipuolisesti yrityksen eri viestintäkanavissa: verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, esitteissä ja asiakastilaisuuksissa.

Kirjoitamme yrityksellesi tarinan ja kokoamme sen luettavaan muotoon. Työhön kuuluvat esimerkiksi yrityksen avainhenkilöiden haastattelut, valokuvaus ja vanhojen valokuvien käsittely, kirjoittaminen sekä historiikkikirjan taittaminen. Kaiken tämän toteutamme laadukkaasti ja joustavasti toiveidenne mukaan.

Toteutamme myös tiedotuskampanjat tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yrityksen historiikki on edullinen koota ja toteuttaa. Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!